bijwonen doopviering

Beste ouders/verzorgers,
 
Zoals bij jullie bekend is, mogen de communicantjes van dit jaar een doopsel bijwonen in de kerk.
Deze is op zondag 1 maart om 12.30 uur.

Er is tijdens de eerste vergadering van de werkgroepen gevraagd of er begeleidende ouders bij aanwezig kunnen zijn. Hiervoor hebben zich opgegeven: Annique Jonker, Linda Tielemans, Silvia Wetzels, Yvette Jette, Danielle op den Camp, Claudia (mama van Cheyenne). Graag horen we deze week of we nog steeds op jullie hulp kunnen rekenen.
 
De kinderen moeten voor de dienst (vanaf 12.15 uur)  bij de kerk afgezet en na de dienst (tussen  13.15  uur en 13.30 uur) opgehaald worden.
De begeleidende ouders willen we bij deze vragen om een kwartier voor aanvang bij de kerk te zijn en na afloop erop te letten dat alle kinderen opgehaald zijn.
 
Gezien we een overzicht willen hebben van de kinderen die komen, zouden we graag deze week een reactie willen op deze e-mail. Gaat uw kind naar het doopsel, ja of nee? Dan maken we voor de begeleidende ouders een lijst met kinderen die aanwezig zullen zijn.
 
Alvast bedankt! En een fijne carnavalsvakantie gewenst!
 
Groetjes,
Juffrouw Ingrid, Sarah, Sandra en Maike
 

Nieuwe ouders

Heeft u interesse in ons kindcentrum? Bent u nieuwsgierig geworden?
Wilt u een keer ons kindcentrum in bedrijf zien of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Tel. 046-4853938 , of mail naar directie.kcdeeik@kindante.nl